Vegan lederhandschoenen

  • Posted on
  • By Laimböck
  • 0

Superzachte kwaliteitshandschoenen van veganistisch leer voor mannen en vrouwen. In neutrale, klassieke stijl met zijsplit en voering van imitatiebont. Ook uitgerust met touchscreen functie.

Laimböck heeft handschoenen zonder dierenhuid ontwikkeld die comfortabel, stijlvol en van goede kwaliteit zijn. Met deze ontwikkeling van 100% veganistische lederen handschoenen wordt de keuze voor mededogen gemakkelijker. In aanvulling op onze gebreide- en fleececollectie bieden wij u nu de mogelijkheid om voor veganistisch te kiezen. Maar nog steeds met het ledergevoel.

Daarom hebben we gekozen voor veganistische leren handschoenen. Ze voelen aan als leer, maar zijn zonder dierenhuid gemaakt. Bovendien zijn ze niet alleen van hoge kwaliteit, maar zien ze er ook nog eens goed uit. Ze zijn namelijk gemaakt in de neutrale, klassieke stijl met een zijsplit. 

De dames- en herenhandschoenen van veganistisch leer zijn van superzachte kwaliteit. Ze hebben een
aangenaam zachte voering van imitatiebont. Voor optimale gebruiksvriendelijkheid hebben de duimen en wijsvingers ook een touchscreen functie. Dankzij het elastiekje op de palm zijn de veganistische leren handschoenen bovendien comfortabel om te dragen.

 

Welke maat handschoenen zoekt u?

Dameshandschoenen van veganistisch leer, verkrijgbaar van klein tot groot. Namelijk in de damesmaten: 6,5 / 7 / 7,5 / 8 / 8,5.

Onze veganistische herenhandschoenen zijn verkrijgbaar in de herenmaten: 8.5 / 9 / 9.5 / 10.

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published