• All products are added to your cart.

Leather men's gloves model Collingtree

-33%
1 / 1
€59,99 €39,99
Lined leather gloves men made of high quality lambsnappa, model Collingtree. These classic black Laimböck gloves for men have an extra warm thinsulate lining from 3M. Ideal glove for e-bikes and scooters.
Delivery time 2-3 days
Ordered before , delivered tomorrow! You got: 03:39 hours
Leather men's gloves model Collingtree

Lined sporty classic leather gloves men with 3 sturdy seams, model Collingtree, made of high-quality lamb nappa. These black gloves have an elastic band around the wrist for a good closure. The cuff is lined with leather and has a side slit for easy entrance of the glove. These nappa leather Laimböck gloves are equipped with a warm microfleece lining. For extra insulation there is a thinsulate 3M interlining. Ideal glove for on the e-bike and scooter.


Product details:
- African lamb nappa 
- Model with three sturdy seams
- Microfleece and thinsulate 3M lining
- Total length 25 cm (size 9)

Reviews
Reviews
5 stars based on 6 reviews
Peter Smit 28-11-2023
Reviews

Deze handschoenen draag ik met name als ´autohandschoen´; comfortabel soepel, heerlijk warm en met een uitstraling van kwaliteit die zijn weerga niet kent. Zeldzame klasse!

Robert Kulbs 18-11-2023
Reviews

Altijd op zoek naar de oplossing voor mijn koude handen en voeten. Een slechte doorbloeding is de oorzaak. Nu kreeg ik een aanbieding onder ogen van leren laimbock handschoenen voor een uiterst schappelijke prijs. In mijn inmiddels enorme verzameling handschoenen en wanten nemen deze een zeer populaire plaats in. Lekker warm en goed isolerend. Daarnaast was ik verrast door de billijke prijs en de kwaliteit van de Collintree. Ook de snelheid van leveren was een opsteker. Dank jullie wel voor een ervaring die mijn verwachtingen overtreft!

Henning Strube 02-11-2023
Reviews

Gute Ware und prompte Lieferung.

Frans 15-10-2023
Reviews

Ik had al diverse soorten lederen handschoenen gekocht maar deze zaten niet fijn of ik kreeg er koude handen in. Op de site van laimböck zag ik de Colingtree handschoen met een uitgebreide informatie. Ook de op de site aanwezige maattabel is een perfect hulpmiddel om de juiste maat van de
handschoenen te achterhalen. De op de site gegeven info en de scherpe prijs was voor mij aanleiding deze handschoenen te bestellen. De bestelprocedure, betaligsmogelijkheden en de de snelle levering was goed geregeld. De handschoenen zijn gemaakt van zeer soepel leer,
passen perfect en zien er erg goed uit.
Ook de bijgeleverde onderhoudstips geeft een goed vertrouwen. Het is op dit moment nog niet zo koud maar ik heb er alle vertrouwen in dat
ik met deze handschoenen veel plezier zal beleven. Voor mij is dit een aanrader.

Uhde 08-03-2023
Reviews

Perfekte Abwicklung. Super Ware zu einem tollen Preis. Größenbestimmung auf der Homepage war sehr hilfreich.
Jederzeit wieder. Vielen Dank!

Stijn O. 09-08-2022
Reviews

Net weer een nieuw paar voor komend najaar besteld. Top dat deze handschoenen in de Laimböck-collectie blijven. Goede kwaliteit, gebruik ze voornamelijk op de scooter om geen koude handen te krijgen.

5 stars based on 6 reviews