• All products are added to your cart.

Collingtree - Leather men's gloves

-33%
1 / 1
€59,99 €39,99
Lined leather gloves men made of high quality lambsnappa, model Collingtree. These classic black Laimböck gloves for men have an extra warm thinsulate lining from 3M. Ideal glove for e-bikes and scooters.
Delivery time NL: 1 - 2 working days, outside NL 3 - 4 days
Ordered before , delivered tomorrow! You got: 03:39 hours
Collingtree - Leather men's gloves

Lined sporty classic leather gloves men with 3 sturdy seams, model Collingtree, made of high-quality lamb nappa. These black gloves have an elastic band around the wrist for a good closure. The cuff is lined with leather and has a side slit for easy entrance of the glove. These nappa leather Laimböck gloves are equipped with a warm microfleece lining. For extra insulation there is a thinsulate 3M interlining. Ideal glove for on the e-bike and scooter.


Product details:
- African lamb nappa 
- Model with three sturdy seams
- Microfleece and thinsulate 3M lining
- Total length 25 cm (size 9)

Reviews
Reviews
4.9 stars based on 10 reviews
Rob Kulbs 29-01-2024
Reviews

Wat een geweldige service! Na een paar weken merkte ik een klein gaatje op in de linker duim. Nogal timide vroeg ik of dat gerepareerd kon worden. Nee, maar onder garantie sturen we u een nieuw paar. Dat overtrof mijn verwachting.

Thijssen 12-01-2024
Reviews

Vandaag voor mij en mijn man de handschoenen binnengekregen .Zeer tevreden en we zullen ze met plezier dragen dank je wel Laimbock voor de snelle en goede service

Sandra 28-12-2023
Reviews

Die Bestellung ist eingegangen
Mit Lederöl, gute Qualität.

Lineke 22-12-2023
Reviews

Geweldige handschoenen, heerlijk soepel, top merk

Peter Smit 28-11-2023
Reviews

Deze handschoenen draag ik met name als ´autohandschoen´; comfortabel soepel, heerlijk warm en met een uitstraling van kwaliteit die zijn weerga niet kent. Zeldzame klasse!

Robert Kulbs 18-11-2023
Reviews

Altijd op zoek naar de oplossing voor mijn koude handen en voeten. Een slechte doorbloeding is de oorzaak. Nu kreeg ik een aanbieding onder ogen van leren laimbock handschoenen voor een uiterst schappelijke prijs. In mijn inmiddels enorme verzameling handschoenen en wanten nemen deze een zeer populaire plaats in. Lekker warm en goed isolerend. Daarnaast was ik verrast door de billijke prijs en de kwaliteit van de Collintree. Ook de snelheid van leveren was een opsteker. Dank jullie wel voor een ervaring die mijn verwachtingen overtreft!

Henning Strube 02-11-2023
Reviews

Gute Ware und prompte Lieferung.

Frans 15-10-2023
Reviews

Ik had al diverse soorten lederen handschoenen gekocht maar deze zaten niet fijn of ik kreeg er koude handen in. Op de site van laimböck zag ik de Colingtree handschoen met een uitgebreide informatie. Ook de op de site aanwezige maattabel is een perfect hulpmiddel om de juiste maat van de
handschoenen te achterhalen. De op de site gegeven info en de scherpe prijs was voor mij aanleiding deze handschoenen te bestellen. De bestelprocedure, betaligsmogelijkheden en de de snelle levering was goed geregeld. De handschoenen zijn gemaakt van zeer soepel leer,
passen perfect en zien er erg goed uit.
Ook de bijgeleverde onderhoudstips geeft een goed vertrouwen. Het is op dit moment nog niet zo koud maar ik heb er alle vertrouwen in dat
ik met deze handschoenen veel plezier zal beleven. Voor mij is dit een aanrader.

Uhde 08-03-2023
Reviews

Perfekte Abwicklung. Super Ware zu einem tollen Preis. Größenbestimmung auf der Homepage war sehr hilfreich.
Jederzeit wieder. Vielen Dank!

Stijn O. 09-08-2022
Reviews

Net weer een nieuw paar voor komend najaar besteld. Top dat deze handschoenen in de Laimböck-collectie blijven. Goede kwaliteit, gebruik ze voornamelijk op de scooter om geen koude handen te krijgen.

4.9 stars based on 10 reviews